Mielőtt a következő terméket bemutatnám önöknek szeretném megkérdezni,hogy romlott-e meg élelmiszer az önök otthonában.
Ma egy átlagos család havi szinten 8-10 ezer forintot a kukába dob élelmiszer formájában.Nézzük is hogy miért van ez így.
Különboző hatások érik az élelmiszereinket,s ennek következtében idő előtt veszítenek ízükből tápanyagtartalmukból.Gondolunk biológiai,természetes,és kémiai hatásokra.
Hogyan védekezzünk ez ellen?
Htőszekrényben való tárolással.Tökéletes megoldás ez?Hűtőben nem romlanak meg az ételek?Mi lehet a tökéletes megoldás?
A vákumcsomagolás!!!Önök szoktak vákumcsomagolt élelmiszereket vásárolni?Kinek jó a vákumcsomagolás?A gyártónak,a szállítónak, a kereskedelemnek.
Kifizeti meg enneg az árát?(a vásárló)
A cégünk kifejleszetett egy rendszert mellyel, a saját otthonunkban levákumozhatjuk az ételeinket.
Nézzük magát a tárolóedényeket.Négyszögletes és kör formában vannak forgalomban, különböző ürtartalommal.anyaguk duplán edzett üveg,tehát nehezen törik.Könnyű tisztántartani,ízeket,szagokat nem szedi magába.
Felvágottak tárolása:2-3 nappal szemben 20-22nap.
Készételek:1-2nap helyett 14-15nap.
Zölségek,paradicsom 3-5nap helyett 16-18nap